fbpx

Bleskifte, babygråd/grin og hygge...

Babyen er i tøjet, tasken er pakket, og du har husket vandflasket. Alt kører
På vej ud i barnevognen eller bilen begynder baby at brokke sig, og bedst som baby er sat fast, hører du, at bleen bliver fyld. Godt fyldt.
Ind og pusle baby, som selvfølgelig skal have skiftet tøj fra inderst til yderst, da det gik hele vejen igennem. Typisk. Nu er du forsinket og overvejer at blive hjemme fra træning, for du kan alligevel ikke nå få det hele med.
MamaFitness i Viborg har taget højde for dette – der er nemlig altid et hold mere. Hvis ikke i dag, så i morgen.

Hverdagen med en baby er uforudselig, og det er nemt at komme bagud eller føle sig uoplagt. Alle mødre er i samme båd, og vi har alle prøvet at komme for sent, være uoplagt, have brug for at komme hjemme fra, eller noget helt andet, som gør det rigtig svært at få trænet og motioneret som vi gerne vil efter en fødsel.

MamaFitness er startet i ønsket om at byde fleksibel mor-træning, som ikke går ned på kvalitet. Et sted hvor man som mor kan komme og træne i fællesskab med andre mødre.
Hverdagen som mor er meget omskiftelig, så det kan være svært at efterkomme ønsket om at gå fast på et hold 1-2 gange om ugen. Derfor er MamaFitness et tilbud med minimum 5 træningshold om ugen med varierende indhold; Yoga, BarnevognsFitness og Mor & Baby.

MamaFitness er tilbage i ny og forstærket udgave med en ny samarbejdspartner – Sarah Søndergaard. Sara underviser i yoga og vil have to hold pr uge.
Vi glæder os til at møde dig og baby. 

Kalender

Mor & Baby

Mor & Baby er 1,5 timer, hvor mor får styrketrænet hele kroppen med udgangspunkt i den postgravide krop. Ind imellem træningen laver vi sanglege, tumlelege og andet stimuli for baby, så I begge får noget ud af timen.

Yoga

Yoga er en rigtig god måde at få kontakt til sin krop igen efter en graviditet, hvor man har delt sin krop med et andet menneske i ca. 9 måneder.

Pilates

Pilates er en træningsform, der skaber styrke i de små stabiliserende muskler i kroppen. Samtidig vækkes din opmærksomhed i bækkenbunden, og får den til at snakke sammen med mavemuskler og vejrtrækning.

Barnevogns-fitness

Til Barnevognsfitness træner vi i det fri med udgangspunkt ved kiosken på Borgvold.

Mens baby er i barnevognen bevæger vi os rundt og får trænet hele kroppen. Der er lidt større fokus på benene. Dette hold varer kun 45 minutter.

Mød dine MamaFitness Instruktører