fbpx

1:1 Personlig træning Viborg

Med lokale centralt i Viborg, Brovej 20, kan jeg tilbyde dig personlig træning i dejlige omgivelser.

Et forløb med mig har fokus på dig som kvinde, hvor vi sammen gør dig stærk til din hverdag, hvad end du gerne vil kunne tumle med ungerne/børnebørnene, gå lange ture med manden, have færre gener i forbindelse med dit job, eller måske blot løfte tunge vægte.

Bliv HverdagsStærQ!!

DU er i fokus!

Et forløb med mig kan indeholde kostvejledning eller specifik kostplan lavet til dig, hvis du ønsker det. Nogle finder det nemt at tilpasse maden til hverdagen, mens andre har brug for en rettesnor i en periode, indtil de selv kan finde den rette vej. Hos mig er det vigtigt, at der er plads til lige det du ønsker og kan lide.

Samtidig er det også vigtig for mig, at vi kigger på din krop som en helhed generelt. Du kan altså opleve, at jeg retter på din holdning, snakker om opspænd, spørger til din generelle velbefindende, og om du har husket at drikke vand.

Alt det du laver imellem vores sessioner er 99% af arbejdet. Jeg kan give dig mange råd og god træning, men i sidste ende er det hele op til dig. Jeg vil være din guide på din rejse.

Lad os få lagt seriøse og opnåelige mål; bestil et forløb her under, ellers skriv en besked hvis du gerne lige vil vide lidt mere.

Du kan med fordel samtidig tilmelde dig fx MamaFitness eller Power Women Bootcamp, hvor du træner med andre kvinder i trygge omgivelser i et miljø præget af kvinder.

1:1 Personlig træning i Viborg med mig giver din træning det ekstra løft, som er svært at finde på anden vis.

Vil du gerne træne med en ven, søster, datter eller mor, er det bestemt også en mulighed.

Send mig en besked

No products were found for this query.